Uutisia

Kauden 2017-2018 päätös Pahkalanniemen leirintäalueen saunalla

Presidentti Erkki Hirvi luovutti nuijan ja käädyt tulevalle Presidentille Aarne Salolle 12.6. pidetyissä kauden päättäjäisissä.

Perinteinen Parkanon Rotaryklubin golfkisa pelattiin 22.5.

Yhdeksän väylän pistebogeykisan voiton vei Pertti Kohtala 16 pisteellä. Samoilla pisteillä toiseksi sijoittui Aarne Salo ja kolmanneksi 15 pisteellä Antero Karppinen. Jari Ruuttila 14 pistettä, Marko Huhta 14 pistettä, Jouni Sampakoski 12 pistettä ja kuvasta puuttuva Reijo Lempinen 11 pistettä. Klubin presidentti Erkki Hirvi tutustui lajiin kiertämällä mukana kentällä.

Parkanon Rotaryklubille luovutettiin Salon piirijuhlassa 14.-15.4. tunnustus Rotary-säätiön tukemisesta. Klubimme sijoittui piirissämme upeasti toiseksi (kausi 2016-2017 per capita).

Kunnianosoituksen juhlassa ottivat vastaan Markku ja Tytti Sarjala.

Konserttimme 23.2. -18 Parkanon kirjastossa vaihto-oppilastyön tukemiseksi onnistui erinomaisesti. Esiintyjien hienot tulkinnat saivat kiitosta myös konserttiin osallistuneelta piirikuvernööriltä Erik Stenströmiltä ja hänen puolisoltaan. Parkanon Rotaryklubi kiittää runsaslukuista yleisöä ja esiintyjiä. Kiitos myös kirjaston henkilökunnalle avusta sekä yrityksille tuesta.

10.1.2018

Parkanon Rotaryklubi järjestää konsertin vaihto-oppilastoiminnan hyväksi perjantaina 23. helmikuuta klo 18:00 Parkanon kirjastossa.
Konsertissa esiintyvät mieskuoro Nuorekkaat Miehet, Senja Wallin (laulu), Marja Kohtala-Hänninen (viulu) sekä Kari Kärkkäinen (trumpetti).  Kuoroa johtaa Jukka Lehtinen. Konsertin juontaa Antero Karppinen.

7.11.2017

Klubimme vieraili 7.11. pitkät perinteet omaavalla tehdasalueella, jossa Holmingin ja Takoman raunioille on noussut uusi, kovaa kasvua tekevä Supersteel Oy. Raimo Holman, Hannu Tyrkön, Perttu Kovesjärven ja muiden alan konkareiden luotsaama yritys valmistaa mm. suuria hammasrattaita esimerkiksi Rolls Roycen laivamoottoreihin ja tuulivoimaloille. Kokoonpanopuolella valmistumassa on järeitä murskaimia ja kuljettimia Metsolle. Tyhjästä aloittanut yritys työllistää jo yli 40 henkilöä. Parkanon Rotaryklubi kiittää mielenkiintoisesta vierailusta ja toivottaa menestystä Supersteelille.